logo Paintmaster

Winkelmandje is leeg

Tijdelijk geen bestellingen mogelijk

In verband met het updaten van ons online assortiment en het doorvoeren van prijswijzigingen is het momenteel niet mogelijk om bestellingen te plaatsen. Wij doen ons best om de website weer zo spoedig mogelijk online te hebben.

 

Wat wel een hele frisse kleur is, is de Tranquil Dawn van Flexa, kleur van het jaar 2020. Dat past natuurlijk ook helemaal in het plaatje van de goede voornemens van 2020. De kleur is heel verschillend met bepaald licht. Soms lijkt hij groen dan weer blauw en in weer ander licht misschien zelfs wat grijs. Veelzijdiger vind je een kleur bijna niet. Het is een kleur die je eigenlijk overal in huis wel toe kan passen aangezien hij niet overheerst maar naast de frisheid ook warmte uitstraalt.

 

Een mooie wand in de woonkamer zou je kunnen verven of misschien wel het muurtje achter het fornuis. Achter het fornuis verven denk je nu? Maar natuurlijk hebben we daar speciale vlek afstotende verf voor. Wil je gewoon een prachtige oude kast gaan schilderen in een krijtverf, ook zo gemengd en geregeld. Als je deze kleur graag wil bestellen, selecteer een product op kleur en vul bij kleurnummer Tranquil Dawn in dan komt het helemaal goed! Heb je verzoeken of vragen stel ze gerust via de whatsApp, we voorzien je graag van een passend advies!