Wij houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkellingen op het gebied van verf en toebehoren. Naast dat wij hiervoor gebruik maken van ons blog en onze facebook pagina bieden wij u ook de optie om u in te schrijven onze nieuwsbrief.

Via onze nieuwsbrief bent u altijd als eerste op de hoogte van onze spectaculaire aanbiedingen, de laatste blog berichten en nog veel meer. U kunt zich op de volgende manieren inschrijven op onze nieuwsbrief;

Tijdens het registreren op onze website

Wanneer u zich registreert bij Paintmaster.nl ziet u onder de invoer velden de optie "Nieuwsbrief ontvangen" wanneer deze is aangevinkt en u het registratie proces afrond bent u automatisch ingeschreven op onze nieuwsbrief. U kunt zich registreren door in het hoofd menu te klikken op de link "Inloggen" waarna u de optie "Nieuwe klant" in beeld krijgt. Na het invullen van de velden kunt u klikken op de knop "Registreren" waarna u direct geregistreerd bent en kunt inloggen.

Tijdens het bestel proces

Wanneer u een bestelling bij Paintmaster.nl plaatst en u heeft nog geen account bij ons dan kunt u zich tijdens het bestellen ook registreren als nieuwe klant. Ook hier ziet u dan onder de invoer velden de optie "Nieuwsbrief ontvangen". Wanneer deze is aangevinkt en u de bestelling afrond bent u automatisch ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Onder aan elke pagina op http://www.paintmaster.nl

Wilt u op dit moment geen bestelling plaatsen maar wenst u wel op de hoogte te blijven van alle nieuwste aanbiedingen? Dan kunt u dit doen door gebruik te maken van onze nieuwsbrief module. Deze vindt u onderaan elke pagina op onze website. Na het opgeven van uw e-mail adres bent u per direct ingeschreven op de nieuwsbrief.

Let op: Wij respecteren uw privacy en zullen uw gegevens nooit delen met derden. Door Paintmaster wordt strict volgens de privacy wetgeving gehandeld. Ook bieden wij u bij elke nieuwsbrief die u van ons ontvangt de mogelijkheid om u uit te schrijven.