logo Paintmaster

Winkelmandje is leeg

Tijdelijk geen bestellingen mogelijk

In verband met het updaten van ons online assortiment en het doorvoeren van prijswijzigingen is het momenteel niet mogelijk om bestellingen te plaatsen. Wij doen ons best om de website weer zo spoedig mogelijk online te hebben.

Veel mensen laten het tuinmeubilair in de winter buiten staan waar het helaas meestal niet knapper van wordt. Natuurlijk moet je eerst even kijken of een goede schrobbeurt niet voldoende is om het meubilair weer schoon te krijgen maar mocht dat niet voldoende zijn dan hebben wij verschillende producten in huis om mee aan de slag te gaan. Wil je graag dat het een mooie dekkende kleur word dan is een dekkende beits een goed product om mee te werken. Natuurlijk ook gemengd in elke gewenste kleur. Wil je juist de houtkleur behouden en de structuur van het hout blijven zien dan is een transparante beits het juiste product voor jou. De transparante beits is er in een blanke variant en in hele mooie houtkleuren.

Waarom een beits vraag je je misschien af...dit omdat het een vochtregulerend product is wat wel aan te raden is voor meubilair buiten. Je hebt de keuze uit verschillende merken beits zoals Sigma, Sikkens, Wijzonol en natuurlijk Ceta Bever. Als je vragen hebt stel ze gerust via de mail of stuur een Whatsapp. Het voordeel van vroeg in het seizoen aan de slag gaan is dat je er de hele zomer van kan genieten, succes!