logo Paintmaster

Winkelmandje is leeg

Tijdelijk geen bestellingen mogelijk

In verband met het updaten van ons online assortiment en het doorvoeren van prijswijzigingen is het momenteel niet mogelijk om bestellingen te plaatsen. Wij doen ons best om de website weer zo spoedig mogelijk online te hebben.

Zolang je geen hele felle kleuren op je woning gaat gebruiken is het in de meeste gevallen geen probleem. Het belangrijkste is dat het in een wijk past en dat je niet enorm opvalt met een gekke kleurstelling. Bezit je een monumentaal pand dan zijn er vaak wel bepaalde kleuren waar je je aan moet houden. Dit kan je checken op www.vergunningcheck.nl. Ga je toch een beetje uit je veilige box en wil je een gedurfd kleurtje aan de buitenkant dan is het verstandig om eerst even langs de gemeente te gaan voor een check of het mag.

Heb je nu de stoute schoenen al aangetrokken en heb je het al op de woning gesmeerd dan bestaat er een kans dat de welstandcommissie hier iets van kan gaan vinden. Zij kunnen dan besluiten dat het niet in de buurt past en dan zal je het weer moeten gaan schilderen in de juiste tinten. Ook zijn er bepaalde bijzondere welstandsgebieden waar je niet zomaar zelf mag besluiten welke kleur er op je woning komt. 

En natuurlijk niet geheel onbelangrijk heb je ook nog altijd te maken met je buren, zij moeten er tenslotte ook tegenaan kijken. Altijd even attent als je je plannen vooraf even deelt met je buren. Een goeie buur is tenslotte beter dan een verre vriend.