logo Paintmaster

Winkelmandje is leeg

Tijdelijk geen bestellingen mogelijk

In verband met het updaten van ons online assortiment en het doorvoeren van prijswijzigingen is het momenteel niet mogelijk om bestellingen te plaatsen. Wij doen ons best om de website weer zo spoedig mogelijk online te hebben.

Voorop staat dat het regelmatig reinigen van het houtwerk, ervoor zorgt dat je langer plezier zult hebben van je verflaag. Toch zijn er ook een aantal elementen waar je zelf weinig invloed op kunt uitoefenen. Denk hierbij aan milieu-invloeden zoals regenwater en ultraviolette straling in zonlicht. Uv-straling is voor een groot deel verantwoordelijk voor de afbraak van de bindmiddelen in de verf. Vaak zie je daardoor dat de zuidelijke kant van een woning eerder aan een opknapbeurt toe is, dan de noordelijke kant. De oppervlaktetemperatuur van verf in de volle zon kan aanzienlijk oplopen. Na verloop van tijd verliezen de meeste verven dan ook hun elasticiteit.

Omdat een ruwer oppervlak meer zonlicht (en daarmee uv-straling) opneemt, dan een glad oppervlak, adviseren wij om voor uw buitenschilderwerk te kiezen voor een High Gloss verf. Rubbol XD High Gloss van Sikkens of S2U Allure Gloss van Sigma zijn beide sterke hoogglanslakken met een uitstekend glansbehoud. Ze bieden een zeer goede bescherming tegen uv-straling en andere weersinvloeden en behoren daarmee tot de meest duurzame buitenverven op de markt. Ze verdienen het dan ook, om door ons eens goed in het zonnetje gezet te worden!